講演会・セミナー・イベント

2. 講演会・セミナー・イベント一覧
  3. Upcoming guest lecture and screening "Ainu Neno An Ainu"

The Institute for the Liberal Arts will host a guest lecture and screening on Wednesday, October 9. For more details, please refer to the flier.
2019年10月09日(水)
16:40~
今出川校地(烏丸キャンパス)
Shikokan Bldg. (SK)
SK 101 or SK110 (TBA)
講師
Laura Liverani (Photographer and lecturer)
  • 無料
対象者
This lecture and screening are open for all students and academics.
参加申込
  • 申込不要