講演会・セミナー・イベント

2. 講演会・セミナー・イベント一覧
  3. Doshisha-Harvard Summer School 10th Anniversary Event

We celebrate ten years of the summer program that brings students from Harvard University and Doshisha University together with the goal of nurturing more informed and empathetic global citizens. There will be talks from a representative of Doshisha University and Harvard University as well as reflections by student alumni of the program.

Come celebrate ten years of the summer program that brings together students from Harvard and Doshisha to deepen global perspectives and promote exchange.

Please refer to this flyer for more information.

2019年07月05日(金)
今出川校地(今出川キャンパス)
良心館3階 305教室
  • 無料