2. 2018年度のニュース一覧
  3. 【2018年度/2016年度学部生対象】キャンパスライフに関するアンケート調査にご協力下さい。

関連カテゴリー
実施方法がe-classに変わります!

同志社大学 学習支援・教育開発センターでは、より良い教育プログラムの開発を目的として、みなさんが本学の教育に対してどのように感じておられるかを把握するため、調査を実施しています。
【キャンパスライフに関するアンケート調査実施結果】

本学の教育に対するみなさんのご意見を知るための貴重な資料となりますので、ご協力のほどよろしくお願いいたします。
回答にあたり個人が特定されることは決してありません。

Dear students enrolled in 2016 and in 2018,

Please participate in the Campus Life Survey.
(The Survey is available in e-class from 2019)

For the purpose of the development of better educational programs, the Center for Learning Support and Faculty Development conducts this Survey to understand how you think about our education.
[The Campus Live Survey Results (Japanese language only)]

Your cooperation is very much appreciated and will help us to improve/enhance the quality of our education.

Personal information will be kept strictly confidential when answering the Survey.

実施方法がe-classに変わります!

【キャンパスライフに関するアンケート調査実施結果】

回答にあたり個人が特定されることは決してありません。