2. 2020年度のニュース一覧
  3. 【学部・研究科所属留学生対象】 2020秋 日本語・日本文化教育科目の登録スケジュールについて

関連カテゴリー
■2020年度秋学期 日本語・日本文化教育科目の登録スケジュールについて
■Re Registration Schedule of Japanese Language and Culture subjects for 2020 Fall Semester

<学部・研究科所属留学生の皆さんへ>
<Dear Undergraduate and Graduate School International Students>

日本語・日本文化教育科目の登録スケジュールをお知らせしますので、下記PDFを確認のうえ、対応してください。
Please find and respond the below registration schedule of Japanese Language and Culture subjects. (PDF file)

<学部・研究科所属留学生の皆さんへ>

日本語入門レベル判定表(ILA学生を除く)
(The Japanese Level Determination Chart for international undergraduate/graduate students, Except for ILA students)