2. 2021年度のニュース一覧
  3. 「“諸君ヨ、人一人ハ大切ナリ” 同志社大学 SDGs 研究」プロジェクト・研究課題の募集について

関連カテゴリー

Call for research proposal on the project, SDGs studies of Doshisha University - "Folks, each one person matters." -

同志社大学のルーツとなる同志社英学校の創立者、新島襄は、「諸君ヨ、人一人ハ大切ナリ」という言葉を遺しているが、その本質は SDGs 取組の過程で、「誰一人取り残さない(no one will be left behind)」ことを誓っていることに通じます。SDGs 達成のための研究課題を支援することにより、個々の研究を一層推進させるとともに、融合研究の創造を支援し、SDGs に取り組む「同志社」を国内外に発信することとします。
本公募の趣旨に合致する研究計画をお持ちの先生におかれましては、公募要項等をご確認の上、下記の通りご提出くださいますよう、よろしくお願いいたします。

Joseph Hardy Neesima, the founder of Doshisha Academy, roots of Doshisha University, has spoken, "Folks, each one person matters." His phrase's essence is synonymous with the "No one will be left behind" pledge in the SDGs. This project supports studies on achieving the SDGs to enhance individual research, encourage integrated research, and disseminate "Doshisha" working on the SDGs both domestically and internationally.
If you have a research plan that matches the purpose of this call, please follow the application call and submit your application as follows.

応募締切
Deadline
2022年2月28日(12:00 正午)
12:00 (noon), Feb. 28, 2022
提出先
Submit to
ji-knkak@mail.doshisha.ac.jp
研究開発推進機構 研究企画課
Dept. of Research Planning
Inquiry
jt-ura@mail.doshisha.ac.jp
Research Administrator

公募要項・申請様式は以下からダウンロードいただけます。
Please download the application call and the application form from the links below.
※評価項目資料を追加しました。(2/14)
※We have added the "Evaluation Criteria". (Feb.14)
※FAQを追加しました。(2/16)
※We have added FAQ. (Feb.16)

応募締切
Deadline
2022年2月28日(12:00 正午)
12:00 (noon), Feb. 28, 2022
提出先
Submit to
ji-knkak@mail.doshisha.ac.jp
研究開発推進機構 研究企画課
Dept. of Research Planning
Inquiry
jt-ura@mail.doshisha.ac.jp
Research Administrator

公募要項・申請様式は以下からダウンロードいただけます。
※評価項目資料を追加しました。(2/14)
※FAQを追加しました。(2/16)
※We have added FAQ. (Feb.16)
関連書類